Wat een geweldig initiatief was dat van Chris Velthoven en Marcel Kleijngeld om mee te doen aan de ScanCoveryTrial 2019.


klik foto voor grotere weergaveChris Velthoven en Marcel Kleijngeld hadden het knotsgekke idee opgevat om mee te gaan doen aan de ScanCoveryTrial 2019... Een tocht van 7000 km door Scandinavi├ź, met veel sneeuw, ijs en temperaturen die wel dalen tot min 47 graden Celsius! Ze hebben inmiddels hun missie volbracht!

We zijn weer thuis... wat een geweldige reis hebben we samen gemaakt! Wat hebben we ongelofelijk genoten van alles! Een reis die we niet snel zullen vergeten... Wij willen jullie ook allemaal bedanken voor alle reacties en likes! we hebben echt gemerkt dat er heel veel mensen de reis “echt” hebben mee gemaakt! We zullen van de week nog het bedrag laten weten aan inloophuis TOON!

SUPER bedankt!
  

Een en ander is ook nog te na te lezen op Facebook: Team 54 Scan Covery Trial 2019

Chris en Marcel werden gesponsord door: 


  alle actualiteiten

TOON Actueel

Vrijdag 24 september is Inloophuis TOON gesloten
Deze dag vieren wij onze jaarlijkse vrijwilligersdag. Een dag waarop wij onze vrijwilligers bedanken voor hun trouwe, geweldige en liefdevolle inzet voor onze gasten. Maandag 27 september staan wij weer voor jullie klaar.
U i t n o d i g i n gWaalwijk, 8september 2021Aan de vrijwilligers van Inloophuis TOON,Beste vrijwilligers,Het bestuur beseft heel goed, dat we alle hulp die we onze gasten beloven, alleen maar kunnen bieden omdat we werken met zeer gemotiveerde en geïnspireerde vrijwilligers.Alsblijk van waardering willen we ook dit jaar weer voor alonzevrijwilligers een gezellige middag verzorgen

Openingstijden van Inloophuis TOON deze zomer.
Inloophuis TOON is geopend op: Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur. Gelukkig zijn er steeds minder coronamaatregelen en kan er steeds meer. Wij vragen iedereen nog wel een afspraak te maken als je Inloophuis TOON wilt bezoeken.

Bekijk de agenda van Inloophuis Toon Waalwijk voor JULI & AUGUSTUS en bel eventueel voor het maken van een afspraak tijdens onze openingstijden naar: 0416-652734.

alle actualiteiten

Activiteiten kalenderalle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2021
powered by Dreamsites Webdesign