Wat een geweldig initiatief was dat van Chris Velthoven en Marcel Kleijngeld om mee te doen aan de ScanCoveryTrial 2019.


klik foto voor grotere weergaveChris Velthoven en Marcel Kleijngeld hadden het knotsgekke idee opgevat om mee te gaan doen aan de ScanCoveryTrial 2019... Een tocht van 7000 km door Scandinavië, met veel sneeuw, ijs en temperaturen die wel dalen tot min 47 graden Celsius! Ze hebben inmiddels hun missie volbracht!

We zijn weer thuis... wat een geweldige reis hebben we samen gemaakt! Wat hebben we ongelofelijk genoten van alles! Een reis die we niet snel zullen vergeten... Wij willen jullie ook allemaal bedanken voor alle reacties en likes! we hebben echt gemerkt dat er heel veel mensen de reis “echt” hebben mee gemaakt! We zullen van de week nog het bedrag laten weten aan inloophuis TOON!

SUPER bedankt!
  

Een en ander is ook nog te na te lezen op Facebook: Team 54 Scan Covery Trial 2019

Chris en Marcel werden gesponsord door: 


  alle actualiteiten

TOON Actueel

22 mei Inspiratieavond positieve gezondheidlees meer...

15 maart was het NLDoet dag bij inloophuis TOON
Een mooie NLDoet dag bij inloophuis TOON. Leerlingen van De Walewyc hebben een lunch verzorgd voor onze gasten. Van boodschappen doen, soep maken, broodjes aankleden en opruimen hebben ze gedaan en alles was op tijd klaar. Een topteam, onze gasten hebben genoten. Dankjewel dames.

lees meer...

alle actualiteiten

Activiteiten kalender

20 maart lezing over voeding en beweging bij kanker

Lezing over voeding en beweging bij kanker door Monique Kuiper en Wendy Lexmond. Zij zijn diëtiste en oncologie fysiotherapeut bij Zorgplaza Waalwijk.

Datum: Woensdag 20 maart 2019 Aanvang: 19:30 uur
Plaats: Inloophuis TOON Waalwijk Jan de Rooystraat 15 5141EN Waalwijk

Graag vooraf aanmelden via info@thhw.nl of telefonisch 0416-652734Stichting WuWei biedt aan:
In samenwerking met Stichting WuWei kunnen wij u de mogelijkheid bieden om op zaterdag 18 mei, zaterdag 15 juni, zaterdag 6 juli,  zaterdag 31 augustus en zaterdag 14 september een unieke dag op het water te beleven en een dag geen patiënt te voelen. Wilt u (actief) zeilen, relaxen, genieten van een gesprek; Stichting Wuwei verzorgt uw dag! Verdere informatie kijk bij: lees meer... 


lees meer...

alle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2019
powered by Dreamsites Webdesign