Workshop schrijven Kanker in Beeld


klik foto voor grotere weergaveStichting Kanker in Beeld helpt mensen met kanker en hun naasten om de ziekte een plek te geven door middel van creatieve en (ver)beeldende expressie. Tijdens de Oncofonie 2016 krijgen alle vier de pijlers, Zingen, Spelen, Beelden en Schrijven, een rol. De Oncofonie 2016 wordt uitgevoerd op 16 mei. De uitvoering laat zich inspireren door het boek "De kleine prins" van Antoine de Saint-Exupéry. Het is een sprookjesachtig verhaal vol wijze en verrassende uitspraken.

Speciaal voor kanker in Beeld heeft Christine de Vries (www.shodo.nl) een korte schriftelijke schrijfcursus gemaakt die bestaat uit 5 delen. Er worden verschillende schrijftechnieken gebruikt die je al doende leert toepassen. Creatief schrijven gaat niet om of je mooie teksten kunt schrijven, maar of jij je door het schrijfproces kunt laten inspireren om tot zelfexpressie te komen.

Op zaterdag 19 maart 2016 wordt er ter afronding van de cursus een feestelijke workshop georganiseerd waar de deelnemers voor zijn uitgenodigd. Alle informatie over deze workshop is te vinden bij Kanker in Beeld.
  alle actualiteiten

TOON Actueel

Wat een geweldig initiatief van Chris Velthoven en Marcel Kleijngeld om mee te doen aan de ScanCoveryTrial 2019.
Chris Velthoven en Marcel Kleijngeld hebben het knotsgekke idee opgevat om mee te gaan doen aan de ScanCoveryTrial 2019.

Zij starten op donderdag 3 januari en zijn op zaterdag 12 januari weer terug. Een tocht van 7000 km door Scandinavië, met veel sneeuw, ijs en temperaturen die wel dalen tot min 47 graden Celsius! Veel teams die meedoen aan deze tocht doen hun inspanningen graag voor een goed doel.

Chris en Marcel zijn team 54 van deze barre autotrial en hun goede doel is Inloophuis TOON. Als je hen wilt helpen zoveel mogelijk donaties te verzamelen voor Inloophuis TOON, druk dan op onderstaande knop. Alle donaties die hiermee verzameld worden gaan rechtstreeks naar Inloophuis TOON. Alvast bedankt voor uw donatie!lees meer...

Op 9 december 2018 was er een Santa Run in Waalwijk
En wat een geweldige Santa Run was het! We willen graag de organisatie, sponsoren en lopers bedanken voor de gezellige sfeervolle middag en het prachtige resultaat van € 35.000. 
lees meer...

alle actualiteiten

Activiteiten kalender

16 januari starten we weer met kinderyoga bij TOON
Kinderyoga gaat weer van start bij Inloophuis Toon. Je bent van harte welkom woensdag 16 januari vanaf 14.00 uur. Graag vooraf even aanmelden via info@thhw.nl of telefonisch 04160-652734

Op 3 februari speelt KaWela 'Ana in het kader van Wereldkankerdag van 4 februari
In het kader van deze Wereldkankerdag zingt en speelt Ka Wela ‘Ana op zondag 3 februari in ons Inloophuis. Zij doen dit met hart en ziel en willen de luisteraar verwarmen. Vrij vertaald is dat de betekenis van de Hawaiiaanse naam van de groep. Ieder jaar wordt op Wereldkankerdag, maandag 4 februari,  wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker, én dat van naasten of nabestaanden, te onderstrepen.

lees meer...

alle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2019
powered by Dreamsites Webdesign