Workshop schrijven Kanker in Beeld


klik foto voor grotere weergaveStichting Kanker in Beeld helpt mensen met kanker en hun naasten om de ziekte een plek te geven door middel van creatieve en (ver)beeldende expressie. Tijdens de Oncofonie 2016 krijgen alle vier de pijlers, Zingen, Spelen, Beelden en Schrijven, een rol. De Oncofonie 2016 wordt uitgevoerd op 16 mei. De uitvoering laat zich inspireren door het boek "De kleine prins" van Antoine de Saint-Exupéry. Het is een sprookjesachtig verhaal vol wijze en verrassende uitspraken.

Speciaal voor kanker in Beeld heeft Christine de Vries (www.shodo.nl) een korte schriftelijke schrijfcursus gemaakt die bestaat uit 5 delen. Er worden verschillende schrijftechnieken gebruikt die je al doende leert toepassen. Creatief schrijven gaat niet om of je mooie teksten kunt schrijven, maar of jij je door het schrijfproces kunt laten inspireren om tot zelfexpressie te komen.

Op zaterdag 19 maart 2016 wordt er ter afronding van de cursus een feestelijke workshop georganiseerd waar de deelnemers voor zijn uitgenodigd. Alle informatie over deze workshop is te vinden bij Kanker in Beeld.
  alle actualiteiten

TOON Actueel

22 mei Inspiratieavond positieve gezondheidlees meer...

15 maart was het NLDoet dag bij inloophuis TOON
Een mooie NLDoet dag bij inloophuis TOON. Leerlingen van De Walewyc hebben een lunch verzorgd voor onze gasten. Van boodschappen doen, soep maken, broodjes aankleden en opruimen hebben ze gedaan en alles was op tijd klaar. Een topteam, onze gasten hebben genoten. Dankjewel dames.

lees meer...

alle actualiteiten

Activiteiten kalender

20 maart lezing over voeding en beweging bij kanker

Lezing over voeding en beweging bij kanker door Monique Kuiper en Wendy Lexmond. Zij zijn diëtiste en oncologie fysiotherapeut bij Zorgplaza Waalwijk.

Datum: Woensdag 20 maart 2019 Aanvang: 19:30 uur
Plaats: Inloophuis TOON Waalwijk Jan de Rooystraat 15 5141EN Waalwijk

Graag vooraf aanmelden via info@thhw.nl of telefonisch 0416-652734Stichting WuWei biedt aan:
In samenwerking met Stichting WuWei kunnen wij u de mogelijkheid bieden om op zaterdag 18 mei, zaterdag 15 juni, zaterdag 6 juli,  zaterdag 31 augustus en zaterdag 14 september een unieke dag op het water te beleven en een dag geen patiënt te voelen. Wilt u (actief) zeilen, relaxen, genieten van een gesprek; Stichting Wuwei verzorgt uw dag! Verdere informatie kijk bij: lees meer... 


lees meer...

alle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2019
powered by Dreamsites Webdesign