Workshop schrijven Kanker in Beeld


klik foto voor grotere weergaveStichting Kanker in Beeld helpt mensen met kanker en hun naasten om de ziekte een plek te geven door middel van creatieve en (ver)beeldende expressie. Tijdens de Oncofonie 2016 krijgen alle vier de pijlers, Zingen, Spelen, Beelden en Schrijven, een rol. De Oncofonie 2016 wordt uitgevoerd op 16 mei. De uitvoering laat zich inspireren door het boek "De kleine prins" van Antoine de Saint-Exupéry. Het is een sprookjesachtig verhaal vol wijze en verrassende uitspraken.

Speciaal voor kanker in Beeld heeft Christine de Vries (www.shodo.nl) een korte schriftelijke schrijfcursus gemaakt die bestaat uit 5 delen. Er worden verschillende schrijftechnieken gebruikt die je al doende leert toepassen. Creatief schrijven gaat niet om of je mooie teksten kunt schrijven, maar of jij je door het schrijfproces kunt laten inspireren om tot zelfexpressie te komen.

Op zaterdag 19 maart 2016 wordt er ter afronding van de cursus een feestelijke workshop georganiseerd waar de deelnemers voor zijn uitgenodigd. Alle informatie over deze workshop is te vinden bij Kanker in Beeld.
  alle actualiteiten

TOON Actueel

Vrijdag 24 september is Inloophuis TOON gesloten
Deze dag vieren wij onze jaarlijkse vrijwilligersdag. Een dag waarop wij onze vrijwilligers bedanken voor hun trouwe, geweldige en liefdevolle inzet voor onze gasten. Maandag 27 september staan wij weer voor jullie klaar.
U i t n o d i g i n gWaalwijk, 8september 2021Aan de vrijwilligers van Inloophuis TOON,Beste vrijwilligers,Het bestuur beseft heel goed, dat we alle hulp die we onze gasten beloven, alleen maar kunnen bieden omdat we werken met zeer gemotiveerde en geïnspireerde vrijwilligers.Alsblijk van waardering willen we ook dit jaar weer voor alonzevrijwilligers een gezellige middag verzorgen

Openingstijden van Inloophuis TOON deze zomer.
Inloophuis TOON is geopend op: Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur. Gelukkig zijn er steeds minder coronamaatregelen en kan er steeds meer. Wij vragen iedereen nog wel een afspraak te maken als je Inloophuis TOON wilt bezoeken.

Bekijk de agenda van Inloophuis Toon Waalwijk voor JULI & AUGUSTUS en bel eventueel voor het maken van een afspraak tijdens onze openingstijden naar: 0416-652734.

alle actualiteiten

Activiteiten kalenderalle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2021
powered by Dreamsites Webdesign