Zwemmen met TOON


klik foto voor grotere weergaveBehandeling van kanker gaat vaak gepaard met bijwerkingen, zoals een sterke verslechtering van de conditie en extreme vermoeidheid, die ook tot lang na de behandeling kunnen aanhouden.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat meer bewegen en het opbouwen van conditie een sterke positieve bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van leven. Daarom biedt Elegance fysiotherapie een speciaal beweegprogramma aan "bewegen bij kanker". Doelstelling van dit programma is het optimaliseren van de kwaliteit van leven door: verbetering van de conditie en spierkracht, vermindering van vermoeidheid en contact met lotgenoten.

In dit nieuwe jaar kunnen gasten van Inloophuis TOON en Elegance Fysiotherapie een aantal keren per jaar gezamenlijk zwemmen op de maandagochtend, zodat men kan kennismaken met Inloophuis TOON en met het beweegprogramma.

Eerst een kopje koffie in het Inloophuis en daarna een uurtje lekker vrij bewegen. De dagen waarop we gezamenlijk gaan zwemmen staan in het teken van ontspanning in het water.

Aanmelden kan via Inloophuis TOON.  alle actualiteiten

TOON Actueel

22 mei Inspiratieavond positieve gezondheidlees meer...

15 maart was het NLDoet dag bij inloophuis TOON
Een mooie NLDoet dag bij inloophuis TOON. Leerlingen van De Walewyc hebben een lunch verzorgd voor onze gasten. Van boodschappen doen, soep maken, broodjes aankleden en opruimen hebben ze gedaan en alles was op tijd klaar. Een topteam, onze gasten hebben genoten. Dankjewel dames.

lees meer...

alle actualiteiten

Activiteiten kalender

20 maart lezing over voeding en beweging bij kanker

Lezing over voeding en beweging bij kanker door Monique Kuiper en Wendy Lexmond. Zij zijn diƫtiste en oncologie fysiotherapeut bij Zorgplaza Waalwijk.

Datum: Woensdag 20 maart 2019 Aanvang: 19:30 uur
Plaats: Inloophuis TOON Waalwijk Jan de Rooystraat 15 5141EN Waalwijk

Graag vooraf aanmelden via info@thhw.nl of telefonisch 0416-652734Stichting WuWei biedt aan:
In samenwerking met Stichting WuWei kunnen wij u de mogelijkheid bieden om op zaterdag 18 mei, zaterdag 15 juni, zaterdag 6 juli,  zaterdag 31 augustus en zaterdag 14 september een unieke dag op het water te beleven en een dag geen patiĆ«nt te voelen. Wilt u (actief) zeilen, relaxen, genieten van een gesprek; Stichting Wuwei verzorgt uw dag! Verdere informatie kijk bij: lees meer... 


lees meer...

alle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2019
powered by Dreamsites Webdesign