Zwemmen met TOON


klik foto voor grotere weergaveBehandeling van kanker gaat vaak gepaard met bijwerkingen, zoals een sterke verslechtering van de conditie en extreme vermoeidheid, die ook tot lang na de behandeling kunnen aanhouden.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat meer bewegen en het opbouwen van conditie een sterke positieve bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van leven. Daarom biedt Elegance fysiotherapie een speciaal beweegprogramma aan "bewegen bij kanker". Doelstelling van dit programma is het optimaliseren van de kwaliteit van leven door: verbetering van de conditie en spierkracht, vermindering van vermoeidheid en contact met lotgenoten.

In dit nieuwe jaar kunnen gasten van Inloophuis TOON en Elegance Fysiotherapie een aantal keren per jaar gezamenlijk zwemmen op de maandagochtend, zodat men kan kennismaken met Inloophuis TOON en met het beweegprogramma.

Eerst een kopje koffie in het Inloophuis en daarna een uurtje lekker vrij bewegen. De dagen waarop we gezamenlijk gaan zwemmen staan in het teken van ontspanning in het water.

Aanmelden kan via Inloophuis TOON.  alle actualiteiten

TOON Actueel

Vrijdag 24 september is Inloophuis TOON gesloten
Deze dag vieren wij onze jaarlijkse vrijwilligersdag. Een dag waarop wij onze vrijwilligers bedanken voor hun trouwe, geweldige en liefdevolle inzet voor onze gasten. Maandag 27 september staan wij weer voor jullie klaar.
U i t n o d i g i n gWaalwijk, 8september 2021Aan de vrijwilligers van Inloophuis TOON,Beste vrijwilligers,Het bestuur beseft heel goed, dat we alle hulp die we onze gasten beloven, alleen maar kunnen bieden omdat we werken met zeer gemotiveerde en geïnspireerde vrijwilligers.Alsblijk van waardering willen we ook dit jaar weer voor alonzevrijwilligers een gezellige middag verzorgen

Openingstijden van Inloophuis TOON deze zomer.
Inloophuis TOON is geopend op: Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur. Gelukkig zijn er steeds minder coronamaatregelen en kan er steeds meer. Wij vragen iedereen nog wel een afspraak te maken als je Inloophuis TOON wilt bezoeken.

Bekijk de agenda van Inloophuis Toon Waalwijk voor JULI & AUGUSTUS en bel eventueel voor het maken van een afspraak tijdens onze openingstijden naar: 0416-652734.

alle actualiteiten

Activiteiten kalenderalle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2021
powered by Dreamsites Webdesign