Kersthuis 2016: Iedereen heel veel dank!


klik foto voor grotere weergave
Wat zijn wij ontzettend blij dat we samen met de Hospice het goede doel mogen zijn van het Kersthuis 2016 en een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen.
Het totaalbedrag voor de beide goede doelen werd zondag om 18 uur bekend gemaakt en was maar liefst 57.477 Euro!! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen en meegewerkt, voor én achter de schermen, willen wij enorm bedanken. In het bijzonder bedanken wij Ina en Sjaak, want zij hebben het toch maar weer gedaan!
In deze 4 bijzondere dagen hebben zij met de organisatoren en vrijwilligers gezamenlijk weer een prachtig evenement in Waalwijk verzorgd, met een gevarieerd programma met voor elk wat wils.
Heel veel dank!  alle actualiteiten

TOON Actueel

Vrijdag 24 september is Inloophuis TOON gesloten
Deze dag vieren wij onze jaarlijkse vrijwilligersdag. Een dag waarop wij onze vrijwilligers bedanken voor hun trouwe, geweldige en liefdevolle inzet voor onze gasten. Maandag 27 september staan wij weer voor jullie klaar.
U i t n o d i g i n gWaalwijk, 8september 2021Aan de vrijwilligers van Inloophuis TOON,Beste vrijwilligers,Het bestuur beseft heel goed, dat we alle hulp die we onze gasten beloven, alleen maar kunnen bieden omdat we werken met zeer gemotiveerde en geïnspireerde vrijwilligers.Alsblijk van waardering willen we ook dit jaar weer voor alonzevrijwilligers een gezellige middag verzorgen

Openingstijden van Inloophuis TOON deze zomer.
Inloophuis TOON is geopend op: Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur. Maandagmiddag van 13.30 – 15.30 uur. Gelukkig zijn er steeds minder coronamaatregelen en kan er steeds meer. Wij vragen iedereen nog wel een afspraak te maken als je Inloophuis TOON wilt bezoeken.

Bekijk de agenda van Inloophuis Toon Waalwijk voor JULI & AUGUSTUS en bel eventueel voor het maken van een afspraak tijdens onze openingstijden naar: 0416-652734.

alle actualiteiten

Activiteiten kalenderalle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2021
powered by Dreamsites Webdesign