KOM JIJ BIJ ONS TEAM?


klik foto voor grotere weergaveVind jij het leuk om vrijwilligerswerk te doen en actief betrokken te zijn bij ons Inloophuis? Dan begroeten we je graag bij ons team vrijwilligers. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Maak een afspraak met Myriam Söder, coördinator van het Inloophuis, dit kan telefonisch 0416-652734. Zij gaat met jou in gesprek om samen te kijken waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. We hopen je binnenkort te ontmoeten!  alle actualiteiten

TOON Actueel

Mag ik me voorstellen?
Mijn naam is Nicolle Sommer.
1 september ben ik gestart als nieuwe voorzitter van het Inloophuis TOON. Een prachtige taak staat me te wachten.
 
Wie ben ik?
Ik woon al bijna mijn hele leven in Waalwijk. Ik ben 57 jaar, ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Mijn familie en vrienden wonen ook bijna allemaal in de regio. Dus misschien dat u daarom mijn gezicht herkent.
 
Het Inloophuis TOON kende ik van naam, maar wat ik niet besefte was dat het gaat om zo'n bedrijvige instantie met maar liefst 75 vrijwilligers! Dat vind ik heel bijzonder. Er zijn tal van activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Wat ook je achtergrond is, iedereen is welkom. Want kennen we allemaal niet iemand in onze omgeving die helaas te maken krijgt met kanker? Dan is het goed dat er een inloophuis is waar je vrijblijvend naar toe kunt gaan als je informatie  wilt hebben, als je wilt deelnemen aan een activiteit of als je gewoon simpelweg even een praatje wilt hebben met iemand, zodat je je familie of vrienden niet hoeft te belasten. 

lees meer...

De Rabobank Clubkas Campagne 2018 is gestart. Stem voor InloophuisTOON.
Ben jij lid van de Rabobank De Langstraat? Dan is jouw stem geld waard.
Je kunt het InloophuisTOON steunen door op ons te stemmen via
www.rabobank.nl/delangstraat

Stemmen kan vanaf 2 oktober tot en met 14 oktober.
Namens alle vrijwilligers: hartelijk dank!


alle actualiteiten

Activiteiten kalender

24 oktober Speciale ontmoetingsmiddag
Op 24 oktober vindt er, onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, een speciale ontmoetingsmiddag plaats. Op deze middag zijn er workshops zoals sierraden maken. Ook is er ruimte voor handmassage. Een middag die vooral in het teken staat van elkaar ontmoeten.

Bekijk ook onze facebookpagina

alle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2018
powered by Dreamsites Webdesign