Inzamelingsacties

Chris en Marcel helpen Inloophuis TOON!


Chris Velthoven en Marcel Kleijngeld hebben het knotsgekke idee opgevat om mee te gaan doen aan de ScanCoveryTrial, begin volgend jaar.

Een tocht van 7000 km door Scandinavië, met veel sneeuw, ijs en temperaturen die wel dalen tot min 47 graden Celsius!

Veel teams die meedoen aan deze tocht doen hun inspanningen graag voor een goed doel.

Chris en Marcel zijn team 54 van deze barre autotrial en hun goede doel is Inloophuis TOON.
Als je hen wilt helpen zoveel mogelijk donaties te verzamelen voor Inloophuis TOON, druk dan op onderstaande knop. Alle donaties die hiermee verzameld worden gaan rechtstreeks naar Inloophuis TOON.

Alvast bedankt voor uw donatie!Volg de verrichtingen van ons team via Facebook ( team54 ScanCoveryTrial )

De autotrial start op donderdag 3 januari 2019 en de finish is op zaterdag 12 januari.


Chris en Marcel worden gesponsord door:TOON Actueel

Wij zijn weer geopend voor halve dagen

De afgelopen maanden was Inloophuis TOON weer geopend en hebben wij gelukkig vele gasten kunnen en mogen ontvangen. Wat is het fijn elkaar weer echt te ontmoeten. 

Met inachtneming van de corona maatregelen, kunnen we steeds meer activiteiten opstarten. In september starten we met een nieuwe yogagroep. In deze nieuwsbrief leest u alles over onze activiteiten. De afgelopen maanden was Inloophuis TOON weer geopend en hebben wij gelukkig vele gasten kunnen en mogen ontvangen. Wat is het fijn elkaar weer echt te ontmoeten. 

De aangepaste openingstijden zijn tot en met vrijdag 2 oktober zijn:

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 - 12.00 uur.  Wij vragen u vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer 0416-652734.

Enkele activiteiten vinden plaats buiten deze openingstijden. U vindt deze terug in de activiteitenagenda.
Hierbij de koppeling naar deze agenda; http://www.inloophuistoon.nl/agenda 

Wij gaan weer open voor halve dagen vanaf 1 juni 2020
Nu de verspreiding van het coronavirus lijkt te stabiliseren en de druk op de gezondheidszorg afneemt zal Inloophuis TOON per 1 juni de deuren weer openen. Wel is onze ondersteuning anders dan u gewend bent. Deze is aangepast aan de huidige wetgeving en adviezen van het RIVM en onze branchevereniging IPSO. Stapsgewijs zullen de activiteiten opgestart worden.

Wij zijn blij u weer te mogen ontvangen. Het heeft best lang geduurd. Er zijn intussen wel contacten geweest, maar vanaf 1 juni kunnen we elkaar weer ontmoeten en zien. Gewoon, voor het bekende kopje koffie en de gezelligheid. Misschien is er ook de behoefte een beetje bij te praten of te delen hoe de afgelopen periode is ervaren. En wie weet deelt u graag emotionele momenten. Waarvoor u ook komt of wat de reden ook is, u bent van harte welkom.

Wij treffen wel enkele maatregelen om uw en onze veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen. Zomaar binnenlopen is helaas nog niet mogelijk. Om te voorkomen dat er teveel personen tegelijk samen zijn, maakt iedereen vóóraf telefonisch een afspraak. Dat kan op elke ochtend in de week. Per moment kunnen maximaal 3 gasten in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Tijdens het maken van de afspraak stellen we een paar vragen waardoor we weten of het bezoek verantwoord is. Heeft u of een van uw gezinsleden verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38ᵒC? dan vragen wij u thuis te blijven. Houdt altijd minimaal anderhalve meter afstand.

Maak bij voorkeur geen gebruik van het toilet. Neem zo min mogelijk spullen mee en stop noodzakelijke spullen in uw tas of jaszak.

Voor en na het bezoek aan het inloophuis dient u uw handen en onderarmen te wassen met desinfecterende zeep. Na ieder bezoek worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel, tafels en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raak zo min mogelijk aan in het inloophuis. Als u bang bent om te komen, is een telefoongesprek natuurlijk nog steeds mogelijk.  Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0416 - 65 27 34

alle actualiteiten

Activiteiten kalender

Vanaf maandag 14 september start er een nieuwe yogagroep bij Inloophuis TOON.

Hieronder stelt onze yogadocente Wilhelmina Arjaans zich graag aan jullie voor. Wil je deelnemen? Meld je aan via telefoonnummer 0416-652734. 

Ik ben Wilhelmina Arjaans en kom met veel plezier yogales geven bij Inloophuis TOON. Ik heb verschillende yogaopleidingen gedaan; de vierjarige hathayoga opleiding, kinderyoga, ouder-kindyoga, zwangerschapsyoga, meditatie en yogaflow. Daarnaast ben ik gediplomeerd holistisch therapeut. Sinds eind 2015 heb ik mijn eigen holistisch centrum in Kaatsheuvel.  
 
Yoga is een tool om lichaam en geest in balans te brengen en daar wordt dan ook volop aandacht aan besteed tijdens mijn lessen. De lessen die ik zal gaan geven in het Inloophuis zijn vooral gericht op het ontspannen van je lichaam en geest. Milde houdingen waarin de ademhaling centraal staat. Je hoeft voor deze lessen geen ervaring te hebben met yoga en ik houd rekening met wat je wel en niet kunt. Zo is er eventueel de optie om de houdingen uit te voeren op een stoel. We stretchen op een zachte manier het lichaam en er is ruimte voor meditatie om de wervelingen van het denken wat te kalmeren.  
 
Yoga kan een manier voor jou zijn om je lichaam te ondersteunen bij het herstel- en verwerkingsproces waarmee je te maken kan hebben als (ex) kankerpatiënt. Ik nodig je dan ook van harte uit om mee te doen en te genieten van het hier en nu. 
 
Namasté (het licht in mij groet het licht in jou), Wilhelmina

De Langstraat Klassieker op 26 september 2020

Op 26 september organiseren Toerclub Waalwijk en het Willem van Oranje College de derde editie van De Langstraat Klassieker. Wij zijn ontzettend blij dat Inloophuis TOON dit jaar één van de goede doelen is. Fiets daarom mee en steun Inloophuis TOON! 

De Langstraat Klassieker is een vrije toertocht door een authentiek deel van Brabant dat van oudsher de Langstraat wordt genoemd. De met zorg samengestelde routes geven een verrassend en gevarieerd beeld van Brabant. De Langstraat Klassieker doorkruist dit jaar de Meierij, de Kempen, de Kampina en het Groene Woud. Het beekdallandschap vormt het aantrekkelijke decor. Afwisseling is het kenmerk van de editie van 2020. Het wordt een sportieve, uitdagende en unieke editie. Schrijf je in en doe mee! 

De manier van inschrijven en starten is dit jaar aangepast om aan de 1,5 meter eis te kunnen voldoen. Voorinschrijven kan via Fietssport.nl. Inschrijven op 26 september kan op De Gaard 4 in Waalwijk. 

Kosten voorinschrijving: € 8,- .
Inschrijven 26 september: € 6,-. 

Startlocaties: Willem van Oranje College, De Gaard 4, Waalwijk en elke willekeurige plek op de route (dit jaar heeft dit de voorkeur). Dit kan alleen als je je van te voren hebt ingeschreven. Meer informatie vindt u op: www.delangstraatklassieker.nl
 

alle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2020
powered by Dreamsites Webdesign