Agenda

(Ontdekken van creativiteit)

Maandag       van 10.45 tot 12.45 uur

(Tekenen/schilderen)

Woensdag     van 10.00 tot 12.00 uur

Vrijdag          van 10.30 tot 12.30 uur

 

Knutsel- en handwerkmiddag

De 1e dinsdag van de maand

Van: 13.30- 15.30

Datum: niet in juli en augustus

 

In gesprek met elkaar.

Voorlopig gaat deze gespreksgroep niet door, de geplande data komen te vervallen. Zodra er weer een groep start leest u dit in onze nieuwsbrief

 

Djembé

De tweede woensdag van de maand

van 15.30 tot 16.30 uur

Datum: In de maanden juni, juli en augustus is er geen djembé.

 

Bewegen en ontspannen op muziek

In de oneven weken op maandag

om 09.45 uur

Datum: 1 juli, 26 augustus, 9 september

 

Bakje Troost *

Graag hiervoor een afspraak maken bij ons Inloophuis.

 

Wandelen

Laatste dinsdag van de maand.

Datum: in juli wordt er niet gewandeld.

 

Kinderyoga

2e woensdag van  de maand

Van 14.00 uur tot 15.30 uur

Datum: niet in juli en augustus

 

Gezichtsbehandeling *

Vrijdag 5, 12, 19 en 26 juli van 9.30 uur tot 12.30 uur

Gelieve van te voren aan te melden.

Ontspannende voetmassage*

Vierde dinsdagmiddag van de maand:

van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Eerste en tweede woensdagochtend van de maand van 9.30 tot 12.30 uur.

 

Klankschalen*

Datum: 4 juli, niet in augustus

van 13.00 tot 16.00 uur

 

* staat voor Alleen op afspraak

 

Aan tafel met gasten.

In juli en augustus zijn onze gastvrouwen op vakantie en wordt er niet gekookt.

 

Onze gastvrouwen bereiden een heerlijk verrassingsmenu voor u op de 2e dinsdag van de maand om 16.30 uur. Wilt u mee eten dan kunt u zich tot uiterlijk vrijdag 16.00 uur aanmelden. Wilt u zich toch afmelden laat dit dan maandag vóór 10 uur weten. Kosten voor deelname zijn €10,- per persoon. Als u zonder afmelding niet aanwezig bent, zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten bij u in rekening te brengen

TOON Actueel

Zomersluiting juni, juli en augustus
Dit jaar begint de zomer al vroeg bij TOON: Vanaf 1 juni werken wij met een zomer-rooster. Dit betekent dat wij van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 9.00-13.00 uur. Een aantal middag-activiteiten verhuizen daardoor tijdelijk naar de ochtend. Andere liggen even stil tijdens deze periode. Bekijk de  agenda op deze pagina voor de data en tijden.

22 mei, Inloophuis TOON viert 15 jarig bestaan
Inloophuis TOON heeft op positieve wijze bij zijn 15 jarig jubileum stilgestaan. Het inloophuis was voor deze gelegenheid te gast bij Rabobank de Langstraat om de ruim 130 genodigden te kunnen ontvangen. Zij hebben geboeid geluisterd naar de lezing van mevrouw Machteld Huber over positieve gezondheid en veerkracht. Zij is de grondlegger van het begrip positieve gezondheid en verbonden aan het IPH (Institute for Positive Health). Aansluitend aan de lezing was er ruime gelegenheid elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen aan de diverse inspiratie tafels. Deze waren gebaseerd op de 6 dimensies van positieve gezondheid waaronder zingeving en kwaliteit van leven. De avond is door vele bezoekers als positief ervaren en de organisatie is blij zoveel mensen te hebben mogen ontvangen op deze inspiratie bijeenkomst.
Bekijk de presentatie van Dr. Machteld Huber.

lees meer...

alle actualiteiten

Activiteiten kalender

26 augustus: mannenavond bij inloophuis TOON
Wanneer je als man geraakt wordt door kanker, kom je wellicht niet zo snel op het idee naar een inloophuis te gaan. Om deze drempel te verlagen is Inloophuis TOON gestart met een bijeenkomst speciaal voor mannen, begeleid door onze gastheren. De bedoeling is elkaar op een informele manier te ontmoeten. Wij nodigen mannen, die zelf kanker hebben of hebben gehad, uit voor deze activiteit. Ook mannen die iemand aan deze ziekte hebben verloren of betrokken zijn bij een naaste met kanker zijn van harte welkom. De avond begint om 19.00 uur en zal duren tot ongeveer 20.30 uur. 

11 september: Lezing “Mantelzorger van last naar liefde” door Monique Branse
1 op de 3 volwassenen geeft mantelzorg. Vaak naast een baan, gezin en eigen leven. Hoe zorg jij voor jezelf? Heb jij genoeg oplaad-momentjes? De lezing “Mantelzorg van last naar liefde” is een persoonlijke interactieve lezing met humor en veel waardering en respect voor alle mantelzorgers en zorgvrijwilligers. 16 jaar ervaring als mantelzorger en de kostbare tijd met haar moeder in ‘‘haar reserve tijd’’, dat is de inspiratie voor deze lezing.

lees meer...

Lotgenotenbijeenkomst Prostaatkanker in Inloophuis TOON op woensdagmiddag 25 september
Inloophuis TOON Waalwijk en de ProstaatKanker stichting nodigen u en uw partner/belangstellende uit voor een lotgenotenbijeenkomst, die begeleid zal worden door vertegenwoordigers van de ProstaatKankerStichting. Deze lotgenotenbijeenkomst vindt plaats op 25 september van 13.30 uur tot 15.30 uur in Inloophuis TOON Waalwijk, Jan de Rooystraat 15, 5141 EN Waalwijk. Lees eventueel verder bij lees meer hieronder.
Vooraf aanmelden is niet nodig.


lees meer...

alle activiteiten

naar agenda

Inloophuis TOON Waalwijk
Jan de Rooystraat 15
5141 EN Waalwijk
 +31 (0)416 - 65 27 34
Openingstijden:
op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur.
Copyright © 2019
powered by Dreamsites Webdesign